Yritin ihan blogia varten asetella salaattia lautaselle nätimmin, mutta eihän siitä mitään tullut...
TARVITSET:
- Kulho tai lautanen, riippuen kumpaan haluat salaatin koota
- Veitsi
- Tuslaaki (elikäs siivilä)
- Leikkuulauta
- Huuhtele salaatti, omena ja rypäleet kunnolla, valuta salaatista ylimääräiset vedet tuslaakissa.
- Pilko kaikki ainekset haluamasi kokoisiksi. (Salaattia ei kuitenkaan kannata pilkkoa, vaan maku ja koostumus säilyy paremmin jos revit lehdet. Pienilehtiset salaatit kuten vuonankaali voi jättää repimättä.)
- Halutessasi ripottele vähän mustapippuria päälle.
- Nauti.
Jos oloni ei olisi ollut superlaiska ja erittäin nälkäinen, olisin yrittänyt paistaa juuston ensin. Mielestäni paistetun vuohenjuuston maku ei ole niin kuminen, mutta hyväähän se noinkin oli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti