Viikonlopusta innostuneena jatkoin vielä tänään appelsiinilinjaani. Koska olen väsynyt, en jaksa listata tarvikkeita, pelkät tarveiaineet.
TARVITSET:
- Hunajamarinoituja broilerin rintafileitä
- Vihreitä kivettömiä oliiveja
- Kirsikkatomaatteja
- Valkosipulia
- Kypsytettyä vuohenjuustoa
- Suolaa, mustapippuria ja chiliä myllystä
- Persiljaa ja timjamia, joko tuoreena tai kuivattuna
- Pyyhi ylimääräiset marinadit kanan pinnalta.
- Paista fileet pannulla niin että pinta saa väriä ja laita uunivuokaan.
- Sirottele päälle suolaa, mustapippuria ja chiliä.
- Leikkaa appelsiini kuorineen neljään lohkoon ja asetellaan vuoan reunoille kuori ylöspäin.
- Paista n. 225 C uunissa vartti.
- Ota appelsiinilohkot pois, purista lohkoista hieman mehua vuoan pohjalle.
- Puolita oliivit ja valkosipulit, silppua yrtit ja lisää ne vuokaan.
- Puolita tomaatit ja laita murennetun (saa olla isoja muruja vuohenjuuston kanssa vuokaan kanojen päälle.
- Paista vielä 10 min. tai kunnes kana on sisältä kypsää.
Appelsiini laskee aika paljon mehua, joten kana pysyy mehevänä eikä kuivu.
Hedelmäsalaatti, rucola ja esim.riisi sopii hyvin kaveriksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti