TARVITSET
- Leikkuulauta
- Veitsi
- Paistinpannu
- Lasta
- Rustiikkileipä tai patonki
- 1 iso tai 2 keskikokoista punasipulia
- (valkosipulia)
- 2 tomaattia
- 1 suippopaprika
- tuoretta basilikaa hienonnettuna (1 tl per viipale)
- mustapippuria myllystä
- (kylmäsavuporoleikettä tai ilmakuivattua kinkkua)
- hyvälaatuista oliiviöljyä
- Leikkaa leipä ohuehkoiksi viipaleiksi.
- Silppua kaikki ainekset hienoiksi kuutioiksi.
- Lämmitä pannu keskilämmöllä. Paista leipäpaloja molemmilta puolilta kunnes ovat rapeita.
- Sivele viipaleet öljyllä ja sirottele täytteet päälle.
- Rouhi päälle vielä mustapippuria ja raasta hieman parmesaania.
- Tarjoile lämpiminä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti