lauantai 10. maaliskuuta 2012

Punaiset bruschettat

Tämä ohje liittyy aiempaan päivitykseen.

TARVITSET

  • Leikkuulauta
  • Veitsi
  • Paistinpannu
  • Lasta

  • Rustiikkileipä tai patonki
  • 1 iso tai 2 keskikokoista punasipulia
  • (valkosipulia)
  • 2 tomaattia
  • 1 suippopaprika
  • tuoretta basilikaa hienonnettuna (1 tl per viipale)
  • mustapippuria myllystä
  • (kylmäsavuporoleikettä tai ilmakuivattua kinkkua)
  • hyvälaatuista oliiviöljyä

  1. Leikkaa leipä ohuehkoiksi viipaleiksi.
  2. Silppua kaikki ainekset hienoiksi kuutioiksi.
  3. Lämmitä pannu keskilämmöllä. Paista leipäpaloja molemmilta puolilta kunnes ovat rapeita.
  4. Sivele viipaleet öljyllä ja sirottele täytteet päälle.
  5. Rouhi päälle vielä mustapippuria ja raasta hieman parmesaania.
  6. Tarjoile lämpiminä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti