torstai 27. lokakuuta 2011

Joskus ei vaan huvita...

Yksi suurimpia ruokaongelmiani tällä hetkellä on mielikuvituksen puute. Välillä on todella vaikea keksiä mitä söisi, varsinkin nyt kun olen yrittänyt jättää viljatuotteet pois. Lisäksi on kausia, kun minun tekisi mieli tietyntyyppistä ruokaa, ja mies haluaakin jotain ihan muuta. Joskus saatan viettää useita tunteja päivässä miettien ruokaa.

Siksi kai usein silloin kun mies on töissä monta päivää putkeen, löysään vähän ruokaperiaatteitani ja teen joko jotain niinkin yksinkertaista kuin paistettua jauhelihaa salsakastikkeessa ja salaattia tai ostan jopa jotain valmiina.

Kaikki ruoka on hyvää jos sen voi huuhtoa alas viinillä.
Tänään oli yksi näistä päivistä. Mutustelin mikrohampurilaisen lounaaksi, ja illalla paistoin jauhelihaa, maustoin sen muutamalla lusikallisella juustokastiketta ja vetelin kaveriksi raejuustoa ja tomaattia. Lisäksi opettelin tekemään toffeeta, joten olihan sitäkin sitten maisteltava. Ai niin, ostinhan minä karkkiakin. Lopputuloksena oli päänsärky ja tavallista vetämättömämpi olo. Syynä saattoi olla myös huonosti nukuttu yö, mutta en voi sanoa varmasti. Lisäksi poden morkkista sokerin määrästä, ja yritän vakuuttaa itselleni että kyllä kaikki korjaantuu, jos vain menen huomenna kuntosalille hikoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti