Kyseessä on siis kiva suolainen purtava, josta useimmat barbaaritkin pitävät sen rasvapitoisuuden takia.
Tarvitset:
- Leikkuulauta
- Veitsi
- Paistinpannu + lasta
- Uunipelti
- 1 munakoiso
- 1 prk punaista pestoa
- 1 pkt halloumjuustoa
- 1 pussi pinjansiemeniä
- voita paistamiseen
- Viipaloi munakoiso pituussuunnassa n. 0,5 - 1cm paksuisiksi viipaleiksi.
- Paista viipaleita molemmin puolin pannulla, jotta saavat hieman väriä. Tämä myös poistaa hieman nestettä munakoisosta.
- Asettele viipaleet uunipellille, levitä päälle ohuehko kerros pestoa.
- Ripottele pinjansiemeniä (voit halutessasi murskata ne pienemmäksi morttelissa tms.) peston päälle.
- Viipaloi halloumi ohuehkoiksi siivuiksi (n. 0,5 cm on aika hyvä) ja asettele ne munakoisojen päälle.
- Paista satsi uunissa, n. 225-250 asteessa, halloum on sulanut. Anna jäähtyä hetki ennen syömistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti