lauantai 10. maaliskuuta 2012

Hedelmäinen vuohenjuustosalaatti

Tämä ohje liittyy aiempaan päivitykseen.


  • Leikkuulauta
  • Veitsi
  • Laakea salaattikulho
  • Raastin (esim. parmesaaniraastin)
  • Lasi tms.

  • 2 appelsiinia
  • 200 g mansikoita
  • rasia rucolaa
  • kypsytettyä vuohenjuustoa
  • mustapippuria
  • tuoretta basilikaa



  1. Raasta hieman appelsiinin kuorta talteen. Leikkaa toinen appelsiini puoliksi ja purista puolikkaasta mehu lasiin ja kuori sitten appelsiinit. Lohko appelsiinit ja leikkaa paloiksi.
  2. Perkaa mansikat ja leikkaa viipaleiksi.
  3. Pese Rucola.
  4. Viipaloi vuohenjuusto.
  5. Silppua basilika.
  6. Sekoita appelsiininkuori ja basilikasilppu appelsiinimehuun.
  7. Asettele rucola kulhon pohjalle ja muut ainekset päälle.
  8. Valele päälle appelsiinimehuseos ja rouhi hieman mustapippuria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti