lauantai 10. maaliskuuta 2012

Lämpimät appelsiinioliivit

Tämä ohje liittyy aiempaan päivitykseen

TARVITSET:

  • Pieni uunivuoka tai uuninkestävä kulho
  • Raastin (esim. parmesaaniraastin)

  • 350 g kivettömiä oliiveja
  • 4 valkosipulinkynttä kuorittuna
  • appelsiinin kuori raastettuna
  • sitruunan mehu ja 1/4 sitruunan kuoresta raastettuna
  • tuoretta persiljaa
  • ½ dl oliiviöljyä
Unohdin ottaa kuvia tarjoilusta, joten tyytykäämme tähän.

  1. Leikkaa valkosipulinkynnet puoliksi.
  2. Laita oliivit uunivuokaan valkosipulien kanssa.
  3. Silppua persilja.
  4. Sekoita kaikki ainekset öljyyn.
  5. Kaada öljy oliivien ja valkosipulien sekaan ja anna marinoitua tunti tai mielellään yön yli.
  6. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti