sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Hyvää huomenta II

Koska mies on ollut niin mukava viimeaikoina, leivoin eilen illalla sitruunatortun kotikokin ohjeen mukaan. Mikään ei ehkä ole hauskempaa kuin aloittaa kiireetön sunnuntai kahvilla ja leivoksella. Mies ei kuulu makeanystäviin, mutta sitruunatorttu kuulema maistui. Ohje oli erittäin näppärä ja helppotekoinen, mutta olisin ehkä kaivannut lisää kirpeyttä ja mies oli sitä mieltä, että pohja saisi olla ohuempi. Piirakkapohjani tosin oli pienempi kuin alkuperäisessä reseptissä. Voin kuitenkin suositella reseptiä lämmöllä. Jos haluaa vähän kirpeämmän piirakan, kannattaa pohja kostuttaa laimennetulla sitruunamehulla. Jos taas haluaa lisää makeutta niin laimennettuun mehuun kannattaa sekoittaa hieman sokeria.



Naistenpäivänä luin kavereideni FB-päivityksistä erilaisia kertomuksia siitä miten mies oli tai ei ollut huomioinut. Minä en odottanut miehen edes tajuavan torstain olevan naistenpäivä, saati vielä ottavan sitä millään muotoa huomioon. Siispä itsenäisenä naisena kipitin kauppaan ja ostin kimpun tulppaaneja ja rasian suklaata. Sainpa vielä kassaneidiltä ruusunkin.



Viikko sitten maanantaina istuttamani krassit lähtivät iloiseen kasvuun. Onhan se ihan kiva laittaa salaattiin jotain minkä on ihan itse kasvattanut. Takana häämöttävä rosmariini on kaupan vihannesosastolta ostettu, mutta päätin iskeä sen multiin siitä huolimatta ettei meillä rosmariinia paljon käytetä ruoassa. Kaipa sille kuitenkin jotain käyttöä löytyy, vaikka juhannustaikoja varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti